Derfor støtter Dayz Resorts kampen mod kræft

Knæk cancer 2016 med Dayz ResortsHos Dayz Resorts lever vi af at skabe og give familier gode fællesoplevelser og minder. Vi elsker at se og opleve vores gæster hygge sig sammen med familie og venner i et frirum væk fra hverdagen. Det er både en ære og livsbekræftende at være en del af.

Hvert år bliver over 35.000 personer i Danmark desværre ramt af kræft. Man siger, at i gennemsnit får hver tredje dansker kræft. Kræft rammer bredt og kan ramme alle – både unge, ældre, børn, voksne, mænd og kvinder bliver ramt af denne forfærdelige sygdom.

Hos Dayz Resorts ved vi, at kræft er en sygdom, der rammer og påvirker hele familien – uanset om det er en søn, datter, bror, søster, mand, kone, mor, far, bedsteforældre, fætter, kusine eller andre, som får sygdommen. Den syge og familien som pårørende skal pludselig forholde sig til en helt anden og ny virkelighed, hvor hverdagen ofte forandrer sig markant. Med en kræftramt i familien er der desværre ikke altid overskud til, at familien kan gøre de ting, man som familie normalt gør, eller som man gjorde inden kræften kom ind i billedet. Det kan for eksempel være, at det ikke er muligt at tage på ferie på et af vores feriecentre, hvilket ellers kan være ekstra tiltrængt i en svær og hård kræftperiode.

Derfor støtter Dayz Resorts kampen mod kræft ved at donere til en række forskellige formål og organisationer/foreninger, der alle arbejder for kræftramte og deres familier.

 

Knæk Cancer

Kræft er en fælles sag. Derfor støtter Dayz Resorts Kræftens Bekæmpelse gennem den landsdækkende kampagne Knæk Cancer 2016, der kører i uge 43 (ligesom vi støttede Knæk cancer 2015). I år donerer Dayz Resorts 6 % af deres online omsætning fra søndag d. 23/10 til lørdag d. 29/10 kl. 18:00. Dermed er alle, som booker ophold online hos Dayz Resorts i denne uge – hvad enten det er weekendophold, juleferie eller næste års vinter- eller sommerferie – med til at støtte Knæk Cancer 2016.

Læs mere og book ferien her – så kan du holde ferie med ekstra god samvittighed

 

Familier med Kræftramte børn

Når kræft rammer børn, er det ekstra uretfærdigt. Desværre får ca. 160 børn under 14 år i Danmark hvert år konstateret kræft. Som skrevet ovenfor betyder det store omvæltninger for familien, og der er ikke altid overskud og mulighed for at gøre de ting, familier normalt gør, fx. gå en tur i biografen, i Zoo, eller tage på ferie i et feriecenter som Dayz Resorts’.

Alle disse familier har brug for bare en gang imellem at gøre og lave ting, der er en selvfølge for mange andre børn og familier. Derfor forsøger den landsdækkende patientorganisation ”Familier med Kræftramte Børn” at hjælpe de mange, der har brug for lyspunkter, rådgivning og støtte i en opslidende tid, hvor lykken ikke tilsmiler dem. Det arbejde støtter vi som feriecenterkæde med glæde, og derfor har vi bl.a. doneret ophold til auktioner, hvor pengene er gået til ”Familier med Kræftramte Børn”. Derudover har vi med en donation på 1000 kr. kunnet sende 2 kræftsyge børn med til det årlige julearrangement, som Familier med Kræftramte Børn afholder.

 

Team Rynkeby

Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. Donationer givet til Team Rynkebys danske hold går ubeskåret videre til Børnecancerfonden.
Hos Dayz Resorts har vi i 2016 støttet Team Rynkeby med et guldsponsorat på 20.000 kr., som altså går til Børnecancerfonden. Sponsoratet har også gjort, at vores logo er kommet på cykeltøjet på de seje ryttere fra Team Rynkeby Midt- Vest.

 

Danske hospitalsklovne

Når børn bliver syge med bl.a. kræft er det ofte lig med lange dage i sygesengene på hospitaler og sygehuse landet over. Hospitalsverden er tit ukendt territorie for børn – det er en meget voksen verden, hvorfor det til tider kan føles utrygt og skræmmende med masser af nye mennesker i form af læger og sygeplejersker. Det er her de Danske Hospitalsklove kommer ind i billedet for med humor, fantasi og nærvær spreder de smil og livsglæde blandt syge børn i Danmark. I samværet med hospitalsklovnen kan barnet lægge afstand til sin egen uretfærdige situation og være barn som andre børn – i glæde, leg og latter. Og netop glæde og latter fremmer helbredelse og er en meget vigtig del af det at være barn. Derfor støtter Dayz Resorts i 2016 Danske Hospitalsklovne med 10.000 kr.

 

Børn, Unge & Sorg

Hvert år oplever over 140.000 børn og unge dyb sorg, når et familiemedlem mistes eller bliver alvorligt syg. Det kan være en meget svær proces at komme igennem. Børn, Unge & Sorg er en forening, som tilbyder gratis støtte og behandling til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde – heriblandt også af kræft.
Via Børn, Unge & Sorgs arbejde er der mulighed for, at en langt større del af de 140.000 børn og unge, end hidtil, kan få hjælp til at bearbejde deres sorg og komme videre i livet. Det arbejde vil vi hos Dayz Resorts naturligvis gerne støtte. Derfor valgte vi i uge 21 i 2016 at køre en kampagne, hvor 3 % af ugens online omsætning gik til Børn, Unge & Sorg. Det resulterede i, at vi kunne donere helt præcis 20.534,70 kr. til Børn, Unge & Sorg.

 

Udover kampen mod kræft og de ovennævnte formål støtter vi også en lang række andre formål – bl.a.:

•    Børneulykkesfonden
•    Cykelnerven
•    Lokale arrangementer og events
•    Og meget mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *