Træd i pedalerne – gode cykelruter i Jylland

7754_Young Couple on Bikes with Children, Bike Culture_Nicolai Perjesi

I Danmark er vi kendt for at være en af de mest cykelglade nationer. Det gælder også, når vi holder ferie i Danmark, hvor vi gerne krydrer ferien med både korte og lange cykelture rundt i den smukke, danske natur. Og cykelruter har vi heldigvis masser af i Danmark – faktisk har vi mere end 11.000 km skiltede cykelruter, som snor sig som spindelvæv gennem landet, så der er nok at vælge imellem. Og hvad er bedre end at sætte sig i sadlen på en lun sommerdag, få lidt luft i håret og nyde naturen fra to hjul?

Holder I ferien på et af Dayz by Landals 5 feriecentre i Jylland, er der også rig mulighed for at krydre ferien med en god cykeltur, hvor I kan opleve området omkring feriecentret uden at skulle sidde i en bil. Der er nemlig masser af gode cykelruter og –stier omkring feriecentrene. Cykelruter som byder på et væld af oplevelser og tager dig gennem de smukke og varierede jyske landskaber. Efter en god dag på cyklen, kan I vende tilbage til jeres feriehus på feriecentret og slappe af på terrassen, hvor I kan fordøje dagens oplevelser.

Nedenfor har vi samlet et par stykker af de bedste cykelruter i områderne omkring feriecentrene. I bestemmer selvfølgelig selv, om I vil cykle hele ruten eller blot et mindre udsnit. På de lokale turistbureauer kan du også få hjælp til endnu flere spændende cykelruter i området. Kender du til andre gode eller smukke cykelruter, er du selvfølgelig mere end velkommen til at dele dem i kommentar her under blogindlægget 🙂

 

Dayz Søhøjlandet

 

Dayz Seawest

 

Dayz Rønbjerg

 

Dayz Ebeltoft

 

Dayz Grønhøj Strand

 

Så hop op på jernhesten, træd i pedalerne og oplev Jylland fra to hjul.

man-shorts-bike

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *